Δήμητρα Πάνου

Η Δήμητρα Πάνου είναι Δικηγόρος Αθηνών από το 1997. Πτυχιούχος του Τμήματος της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης  (Magistra Legum LL.M.), στο Δίκαιο των Εταιρειών, της Νομικής Σχολής του  Πανεπιστημίου Φρανκφούρτης Γερμανίας (Johann Wolfgang Goethe Universität Frankfurt am Main).

Κατέχει Πιστοποιητικό Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Στελεχών στο Φορολογικό Δίκαιο, διάρκειας 500 ωρών, του  Οικονομικού  Πανεπιστημίου Αθηνών καθώς και Πιστοποίηση Παρακολούθησης του Εκπαιδευτικού  Προγράμματος  DATA PROTECTION OFFICERDPO EXECUTIVE (ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ­) της TÜV Austria Hellas.

Είναι μέλος του Δ.Σ.Α. στο Εφετείο Αθηνών και δραστηριοποιείται κυρίως σε θέματα Εμπορικού και Αστικού Δικαίου, Δίκαιο Εταιρειών καθώς και Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.Έχει διατελέσει νομική σύμβουλος διαφόρων εταιρειών και φορέων.

Είναι μέλος της ομάδας GDPR Pro Team by Μotive Συμβουλευτική για την υλοποίηση έργων Εναρμόνισης  Εταιρειών και Οργανισμών με τις απαιτήσεις του Ευρωπαϊκού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και Information Security Management Systems κατά τα διεθνή πρότυπα ISO 27001